Even voorstellen: Mandy Scheffers-van Denzel

Mijn naam is Mandy Scheffers, 30 jaar. Na mijn middelbare school heb ik de verzorgende opleiding gedaan in het verpleeghuis en aansluitend de verkorte verpleegkundige opleiding in het (voormalig)Ruwaard van Putten ziekenhuis.als

Daar heb ik na het behalen van mijn diploma nog een aantal jaren gewerkt als verpleegkundige op de afdeling Chirurgie. Toen ik van Hellevoetsluis naar Ridderkerk verhuisde ben ik op de afdeling Dagbehandeling van het Maasstad Ziekenhuis gaan werken waar Marja Brakxhoofde mijn teamleidster is. Na een aantal jaren ben ik op deze afdeling doorgegroeid als Dagcoördinator. Vorig jaar heb ik tijdens het NVDK congres een presentatie gegeven samen met Marja over ons standpunt in de digitalisering van de zorg. Momenteel ben ik bezig met de opleiding “Resultaat gericht leidinggeven” bij de Maasstadacademie in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam. Verder ben ik actief als interne auditor en zit ik in de stuurgroep voor interne auditoren.

Naast mijn werk in het Maasstadziekenhuis ben ik druk met mijn gezin; mijn man en 2 kinderen van 7 en 4. Verder vind ik mijn ontspanning in Bootcamp, hardlopen en een wijntje met vrienden of familie. Ik zie de NVDK als een nieuwe uitdaging waarin ik weer veel kan leren. Ik heb er zin in actief deel te nemen aan het bestuur en ik hoop mijn bijdrage hierin te kunnen leveren!

Terug naar nieuws overzicht