NVDK Congres 2021 algemene informatie

Algemeen


Congres: Verplaatst

 We keken erg uit naar het jaarcongres NVDK 2020. Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten om het congres (wederom) uit te stellen. Het gaat ‘m vanwege COVID dit jaar niet meer worden. We houden voorlopig vast aan het voorjaar van volgend jaar, 17 mei 2021. Wij hopen van harte dat tegen die tijd het virus weer onder controle is. Het thema en de voorlopige sprekers houden we aan, hierdoor hoeft u niet teleurgesteld te zijn in het programma. 

 


Maandag 17 mei 2021 

De Nederlandse Vereniging voor Dagbehandeling en Kort verblijf (NVDK) organiseert voor de 24e keer het landelijke NVDK congres. Het aantal deelnemers (medisch specialisten waaronder anesthesiologen, chirurgen, gynaecologen, OK-, verkoeverkamer-, afdelings- verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers, beleidsmakers etc is circa: 300. Dit jaar vindt het congres plaats bij van der Valk Veenendaal. Op maandag 17 mei 2021. Zoals andere jaren, komen alle aspecten van de dagbehandeling en kort verblijf uitgebreid aan bod.


Programma/Thema 
Dagbehandeling in de volle breedte


Inschrijven
U kunt inschrijving via deze link.

Presentaties sprekers  
Alle presentaties van de voordrachten kunt u achteraf downloaden via de website.

Expositie  
Er zal een expositie plaatsvinden van alle bedrijven die hebben bijgedragen aan de realisatie van het congres.

Accreditatie  
Accreditatie zal worden aangevraagd bij het  Bureau Algemene Nascholing (ABAN), het Register Verpleegkundig Specialisten en het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden.

Bereikbaarheid 
Van der Valk Veenendaal is gemakkelijk te bereiken. Bezoekers die met de trein komen, kunnen vanaf het station lopen.
  
Kosten


Individuele leden/collectief lid € 145 Niet leden € 200 
Niet leden wil lid worden € 190

Betaling
  
De betaling van de congresdeelname zal dit jaar alleen mogelijk zijn via Ideal. 

Inschrijving en betaling
 
Inschrijving voor het congres vindt elektronisch plaats via de website van de NDVK. Deelname aan het congres is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld. Na 16 mei worden geen registraties meer verwerkt en kunt u zich uitsluitend aan de registratiebalie inschrijven. 
U kunt contant betalen of met automatische incasso. Indien u zich ter plaatse inschrijft wordt € 15 aan administratiekosten extra in rekening gebracht. Om lange wachttijden bij de registratiebalie te voorkomen, adviseren wij u om tijdig in te schrijven. 

Annulering
 
Bij annulering van congresregistratie tot en met 12 april 2021 restitutie van het verschuldigde bedrag plaatsvinden onder aftrek van € 50 administratiekosten. Bij annulering vanaf 12 april 2021 zal geen enkele restitutie plaatsvinden. Wel kan er een vervanger worden aangemeld.