Officiële richtlijnen

Wij als NVDK worden regelmatig gevraagd wat de officiële richtlijnen zijn voor een dagbehandeling of een short-stay afdeling. Die richtlijnen zijn er niet. Wij als NVDK zijn geen beroepsvereniging en zijn daarom ook niet gemachtigd om die richtlijnen te maken. Mogelijk kunnen we als NVDK wel een bijdrage leveren in eventuele aanbevelingen met de expertise van onze leden.

Lees verder

Vacature Bestuurslid NVDK

Het bestuur van de NVDK is op zoek naar nieuw bestuurslid, die affiniteit heeft met de dagbehandeling, en die met ons wil participeren aan de doorontwikkeling van dagbehandeling in Nederland. Het bestuur bestaat nu uit een anesthesioloog, (senior) verpleegkundige, teamleider en een kwaliteitsmedewerker om ons team te versterken.

Lees verder

Vacature: Regiocoördinator

Binnen de NVDK is ons land verdeeld in een aantal regio’s waarin leden elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en bij elkaar in de keuken kunnen kijken. Om dit voor elkaar te krijgen is het bestuur van de NVDK op zoek naar nieuwe enthousiaste regiocoördinatoren voor Oost-Nederland en Noord-Nederland. Bent u geinteresseerd stuur een e-mail naar info@nvdk.nl 

Lees verder

NVDK partner IAAS

Het International Association for Ambulatory Surgery bevordert wereldwijd de ontwikkeling en groei van hoge kwaliteit ambulante chirurgie en het stimuleren van een internationale uitwisseling van ideeën en programma's voor onderwijs, onderzoek en audit.

Lees verder